Velkommen til CodingART

OBS. Vi har desværre haft udfordringer med telefonien i et godt stykke tid. Det skulle nu være på plads igen, så opkald kommer igennem. Beklager fejlen.

 

Velkommen til CodingART.

CodingART er en Esbjergensisk enkeltmandsvirksomhed, som drives som bibeskæftigelse ved siden af almindeligt fuldtidsarbejde indenfor IT branchen. Formålet er afhjælpe lokalområdets IT problemer ved at stille professionelle kompetencer til rådighed for primært private, men ligeledes også for virksomheder.

Jeg yder support indenfor hjemmesider, fejlfinding på computer, opsætning, netværk osv. Læs mere om hvad jeg kan hjælpe dig med i menuen i toppen.

Har du købt ny computer?
Har du lige købt ny computer og vil du gerne have hjælp til at klargøre din maskine så den er klar til brug når du får den i hånden? CodingART løser opgaven til en utrolig flot pris af 500 kr. Følgende vil blive klargjort:
1. Installation af medfølgende software
2. Opsætning af din email så du klar til at sende og modtage.
3. Installation af nødvendigt sikkerhedssoftware
Skub ekstra liv i den gamle computer
Har du en ældre computer stående og kunne du tænke dig at give den lidt ekstra fart? CodingART kan være din hjælp til en hurtigere og bedre computer. For en pris på 1.000 kr. indsætter CodingART en SSD (120 GB + converter) og kloner dine data fra den gamle hdd over på din nye SSD (så fremt omstændighederne tillader det).